Metaal Recycling Haaksbergen

Sloopauto's:

Ook voor sloopauto's zijn wij de juiste partner direct contant geld en een RDW vrijwaringsbewijs.

 

Wij kopen:
- Auto zonder APK: is de apk verlopen en is het niet meer interessant om de auto te voor veel kosten te laten repareren. Verkoop uw auto zonder APK dan aan ons. Wij betalen minimaal € 50,00 voor uw oude auto. Direct geld en RDW vrijwaringsbewijs.

- Auto met schade: heeft uw auto schade opgelopen en is het niet meer interessant deze schade te herstellen? Dit is voor ons geen probleem. Verkoop uw schadeauto dan aan ons. Wij betalen minimaal € 50,00 voor uw oude auto. Direct geld en RDW vrijwaringsbewijs.

-Auto met defect: heeft uw auto een defect zoals: lekke koppakking, koppeling versleten, motor kapot, verroeste carrosserie of een ander defect. Dit is voor ons geen probleem. Verkoop uw defecte auto dan aan ons. Wij betalen minimaal € 50,00 voor uw oude auto. Direct geld en RDW vrijwaringsbewijs.

 

Welke plaatsen zijn wij actief?
Wij zijn in de plaatsen in de omgeving van ons vestigingsadres in Haaksbergen actief. Wij hebben sloopauto's gekocht in HengeveldeNeede, Beckum, Rietmolen, Goor, Eibergen, Groenlo, Delden, Hengelo, Enschede, Boekelo. Staat uw plaats er niet bij dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen sloopauto's ophalen in heel Nederland. 


sloopauto, kapotte auto, autodemontage, autosloop, autosloperij, sloperij, Enschede, Hengelo, Groenlo, Eibergen, Goor, Borne.

Maak simpel je website Eigen site maken